top of page

Ass.Cult.

Socioeducativa

Ai,Carai!

Ass.Cult.Socioeducativa Ai,Carai!

Després de treballar durant més de 25 anys fent animacions, oferint activitats de lleure per a totes les edats i treballant en l'ambit social, ens vam unir per formar l'Associació Cultural Socioeducativa Ai,Carai!,un projecte que engloba tot allò que sabem fer bé i us podem oferir amb qualitat i rigor professional.

 

L'Ass.Cult.Socioeducativa Ai,Carai! està formada per un grup de professionals de diferents àmbits:

 

  • Món de l'espectacle (espectacles d'animació, música, teatre, teatre de carrer, dansa, cant...)

  • Educació formal i en el lleure

  • Educació Social i Educació Emocional

  • Psicologia i teràpies alternatives

  • Belles Arts

  • Història

  • Disseny gràfic i Escenografies.

 

 

Ai,Carai! crea, projecta, educa i forma amb l'empenta de tots els nostres professionals, per oferir-vos un ventall d'ofertes tant lúdiques com educatives que de ben segur us poden interessar.

 

Treballem amb l'objectiu D'EDUCAR EMOCIONALMENT i en totes les nostres activitats queda reflectit aquest desig de fer una feina respectuosa, professional, integradora i amb un missatge d'ALEGRIA que creiem totalment necessari en la nostra societat actual.

Transmetre valors positius, de respecte i de tolerància, sense "moralismes" ni "doctrines" afegides, és la clau de qualsevol activitat que proposem, des d'uns tallers de manualitats per a una escola de primària a una activitat d'Animació Infantil per a un Ajuntament, a un curs per a adults, a una formació de formadors,...

 

La gran varietat de professionals que conformen Ai,Carai! ens permeten poder fer moltes coses, de les més intel·lectuals a les més creatives, i tenim la sort de comptar amb bons col·laboradors i voluntaris que fan més valuosa i objectiva la nostra feina.

 

Quan ideem i projectem pensem en "tu" en lloc d'en "nosaltres" i és per això que ens podem adaptar a les vostres necessitats i fer-vos animacions a mida, tallers a mida, cursos a mida, formacions a mida, escenografies a mida,...

 

Som educador@s, animador@s, formador@s i

dinamitzador@s per a persones de 0 a 100 anys!!

 

Visita, remena, diverteix-te amb la nostra Web i posa't en contacte amb nosaltres... Segur que ens entendrem!

bottom of page